Autor: 021/Beta

Novi Sad
03.04.2017.
18:42 > 11:41
Nekoliko stotina studenata i građana protestovalo je večeras na Trgu slobode, na skupu nazvanim "Vojvodina protiv diktature 2017", zbog izbornog rezultata na predsedničkim izborima.

Komentari 116

  • Дођош

    06.04.2017 12:35
    @N.SAD
    Драги N.SAD,
    Видим да сте Новосађанин, колико и ја.
    Када дођете у неку средину, треба да јој се прилагодите.
    Нови Сад, очигледно, није за Вас.

    Срећно!
  • Vojvosadjan

    05.04.2017 23:31
    @N. SAD
    Beži bre, kuš!
  • N.SAD

    05.04.2017 12:24
    @VOJVOSAĐANIN- Ako išta u životu mrzim to su laži i ljude kojI lažu i ponavljaju laži kao papagaji a tekst su im napisali naravno oni koji su zatvarali medije BK TV- o tome treba lagati.Vlasnika Kurira Rodića strpali u zatvor opet za divno čudo jedan od medija ovoga puta štampani mediji -o tome treba lagati.Treba lagati da su tvoji miljenici bili suvlasnici medija kao npr. Đilas .Treba lagati i o tome da je nekada besplatni štampani medij u NS ,,24 časa'' kojega smo svi plaćali, pred prošle izbore u sebi sadržao sliku Borisa Tadića.Treba lagati o tome da su javni servisi bili besplatni servisi DS pogotovo RTV a poneki i privatni poput B92 na čelu sa Oljom Bećković dok je nisu šutnuli posle mnogo godina ,,oda radosti'' žutoj bandi.Treba lagati da mediji poput Kurira,Blica, nedeljnika Vreme, Danas,Nin itd. svi pišu i izveštavaju protiv Vučića i takve gadosti pišu da to ni ,,krava ne bi mogla sažvakati''.Da ne nabrajamo nekakve ,,virtualne'' istraživačke novinare iz KRIK-a,Opozicionar itd.Na tvoju žalost ta ,,krezuba'' Srbija kako je nazva jedan tvoj istomišljenik je to prepoznala i pokazala vam šta misli običan narod a ne ,,virtualna gospoda'' iz gradova koji misle da samo oni treba da žive.Mene što se tiče Vučića možeš voditi sa sobom kući ali ne LAŽITE prevaranti jedni.Rezultat glasi 55% za Vučića i tu je kraj priče za mene.Ima nas još simpatizera ,preletačevića' a ne žute bande i koji znaju šta za cilj imaju ovi protesti suprotno onome šta izveštava vaša omiljena N1 TV.
  • Laufer

    05.04.2017 10:03
    @Vlada
    Za ovo u upravi se slažem s tobom,ali sam napisao da me niko ne reketira poslednjih godina,kako su oni "na vlasti". A to što misliš da sam njihov glasač-tvoja stvar.
  • ФИРМА 1989

    05.04.2017 09:31
    @Vojvosadjan 04.04.2017 • 22:27
    Која то гарнитура власти није узимала јавни сервис под своје? То тако иде, ко дође на власт тај постави свог човека на место директора. Исто се десило и дешава се са РТВ. Није ово ништа ново. Ући у трку за председника са места премијера јесте преседан али нигде у закону не пише и да је забрањено. За скупштину се слажем, то се није требало урадити. Тв дуел није у обавези нико да уради, није било ни дуела између других кандидата сем оног једног у емисији да можда не. Нису ово први избори да су умрли добијали позиве нити да су гласови куповани, сећам се локалних избора 2012. када нема која странка није куповала гласове нарочито средњошколаца који су напунили 18 година.
    Тако да је тешко рећи да су било који избори од како постоје овде код нас били регуларни. Ови су можда мање регуларни од претходних, али то не мења чињеницу да је излазност била ужасно мала на шта је Радуловић упозоравао али изгледа да није имао ко да чује. Још ако се узме у обзир и да су мртви "гласали" значи да је реална излазност била још мања. Е ту је највећи проблем у овој причи, није нама нико крив до нас самих.

    Запад је моја адреса, колико већ данас против Борца ;) Свако добро сапатниче са Карађорђа

  • Bora

    05.04.2017 08:09
    Tiboru
    Veliki kretenu, da ti odgovori "kretenčić". Te gluposti koje navodiš su laži izmišljene od ovog šljama na vlasti. Ne borimo se ni za koga, već za poštene izbore i Srbiju bez sendvičara u vlasti, a pametnih koji pakuju kofere. Izbori su pokradeni uglavnom pre izbora, sa apsolutnim medijskim mrakom za sve osim za Najvlastoljubivijeg, kao i aktivnostima njegovih crnih trojki. Pa on hoće da ostane u vladi i dalje upravlja svime, a da namesti jednog piona na svoje mesto, što je protivustavno. Svesni smo gde živimo i šta se dešava i kažemo: dosta! A ti bulji u njegove igrokaze i pričaj gluposti ispranog mozga.
  • Vojvosadjan

    04.04.2017 22:27
    @Firma 1989
    A sta cemo druze moj sa TOTALNOM uzurpacijom medijskog prostora (pritom ne mislim na pink i b92 vec na JAVNI SERVIS), sta cemo sa nepodnosenjem ostavke na mesto premijera i vodjenjem kampanje s te funkcije? Sta cemo sa raspustanjem skupstine? Sta cemo sa neimanjem ikakavih televizijskih duela sa protivkandidatima? Sa pretnjama, potplacivanjima, slanjem poziva umrlima (masovno, informisi se malo), sa najgorim klevetama, sa koriscenjem svih mogucih resursa javnih preduzeca, popisivanjima.. nemoj da nabrajam dalje. To su regularni izborima? Pozdrav.
    p.s. Vidimo se na istoku u kvalifikacijama za LE ;)
  • Kasno je

    04.04.2017 22:21
    Duplo golo
    TRT!!
  • tibor

    04.04.2017 21:24
    izmanipulisani
    Nisam glasao za AV Ali budite dostojanstveni i cestitajte, Pa sramota vas vode Nedim i Dinko .Oni za to placeni . A vi mali kretenčici...Hvatajte se knjige i motike kao i nase generacije , Sramota me je gledati vas ,a tek onog debelog slusati. Rusite ... zbog koga onog ubice jankovica ili cirkusanta Belog.Ucite i pronadjite u svojoj generaciji novog lidera , a ne da vas yavlace ovi placenici ...Moyda ste i sami placenici , neradnici . Gde vam je kreativnost. Halo .Ovo je vek tehnologije i znanja ,a ne kuknjave i nerada,
  • ФИРМА 1989

    04.04.2017 18:50
    @Lolol 04.04.2017 • 06:57
    "Касно је сада."
    Nikad nije kasno . Kuba je cekala osamdeset godina da ukloni Kastrov rezim.

    Нешто сте Ви ту помешали.

    1. Кастро је умро природним путем, није га народ склонио.
    2. Режим је остао исти, никаквих већих промена нема.
    3. У Куби се не одржавају избори
    4. Ми смо имали изборе и показали смо шта народ "жели"

    Излазност у Новом Саду је била око 57%, што значи да скоро па сваки други становник није изашао да гласа. Е у томе је проблем, није ни у Вучићу, Дачићу, Чанку, Јеремићу или било ком другом. Када људи одбију да искористе легитимно право које имају и искористе једину прилику када их држава нешто пита, о чему ми даље да дискутујемо и за кога да протестујемо? Пред следеће изборе овакви протести ће имати смисла, овако нема никаквог.
  • pera

    04.04.2017 17:39
    bravo deco, jedino vi to mozete uraditi, vratite sebi sto je vase
  • Vojvosadjan

    04.04.2017 11:18
    @N. SAD
    Ne znam za koliko radis i u principu me ne zanima. Kako si sebi namestio tako ti je. Dnevnice ne primam jer radim za svoju platu, tacnije sam sebe placam i ne zavisim ni od koga a najmanje od tih nekih koje spominjes. Znas ima i nas nekih koji nemamo gazde a ponajmanje neke ˝politicke˝ gazde. Nisam clan ni jedne partije NITI SAM IKAD BIO, ni ne nameravam. Ako si strucan i ako imas reference mozda i mogu da ti ponudim bolje placen posao, ja sam najmanje kriv za tvoju malu platu. Sto se tice mog, bula. U pitanju je bull terier, a ne PIT bul terijer. Inace veoma umiljata rasa, koja se cak preporucuje za decu jer kao rasa imaju mozda i najveci prag tolerancije prema najmladjima. Moj je licno veoma vaspitan, tih, voli decu i ljude generalno. ne znam sta bi trebalo da mu uradis da te ujede. Kereca govna uredno pokupim, a svoja saljem vodom u kanalizaciju jer su me tako roditelji naucili. To sto ti bacas djubre i govna kroz prozor pa mislis da svi tako rade... jbg. Mozemo danas cak i na pivo da odemo u neki pab da upoznas mog bula, vidis da sam normalan covek a ne ˝izumrla vrsta˝. Aludiras na dizelase.. neee, odrastao sam na pank muzici koju i danas vrlo rado slusam i nemam veze s tim svetom. Cemu frustracije? Pozdrav.
  • BobRock

    04.04.2017 11:15
    Iskreno
    Aj se ne lažemo! Ovo jeste zemlja za koju je AV jedini lider. Prosečan IQ nam je 89 (na ivici blage retardacije), 60% smo funkcionalno nepismeni i to linearno, po svim obrazovnim kategorijama, pljujemo po ulici i bacamo smeće kroz prozor, komšiju pustimo da crkne a nekom rodjaku iz tri lepe tražimo vezu da se zaposli (odlika plemenske zajednice, rod a ne okruženje) . I ŠTA VIŠE HOĆETE?! Ajnštajna za predsednika a Franka Zappu za premijera?! Glasao sam za 5 iz sprdnje a verujem da je Jankovic dobio Šule i Živković bi opet krenuli da oru po Vračaru. A i ako Beli sad krene ozbiljno postaću beli listić. Pogledajte okolo malo realnije ne živite u 1. i 2. arondismanu.
  • N.SAD

    04.04.2017 10:10
    @VOJVOSAĐANIN prošetam bula reče ,,izumrla vrsta''.Ja radim mesec dana za jednu tvoju dnevnicu i video sam te svaki put kad su bili predizborni mitinzi Čanka,Radulovića,Jankovića,Jeremića.Dnevnicu dobiješ ti, dnevnicu bul i tebi dobro.Svaki put se pitam ko koga šeta bul tebe ili ti bula.Koliko vas plaćaju po jajetu za miting koje ste doneli sa bakinih salaša i Pejićevih salaša od gospodina Čvarkova jer nije valjda da gajite koke u stanovima?Ne bi se ni tome iznenadili.Izmet naravno bacate prolaznicima na glavu a čik da vam neko nešto kaže jer vi imate bula.
  • Vlada

    04.04.2017 10:04
    @Laufer

    Kako se vi svi Vučićevi glasači po netu ložite da ste uspešni biznismeni sa svojim firmama, a nigde u upravi naprednjaci nemaju čoveka da nije potpuni lopov ili potpuni debil.
  • Realno

    04.04.2017 09:55
    Opozicionar sam, ali mi se cini da su ovi protesti mesovitog sastava. Ima onih koji cepaju plakate nestalih Srba sa KiM ispred skupstine u BG, a ima i onih koji postuju svoje zrtve.

    Jedni zele da se srusi vladajuci, drugi zele da postanu vladajuci, dve razlicite stvari..

    Molim samo da protesti ostanu mirni, imali smo sansu na izborima, ja sam svoju porodicu ubedio da ne glasa za AV, a vi vasu? Ko je sad kriv zbog ovih rezultata?
  • Lele

    04.04.2017 09:31
    Djavolica
    Prdlazem novo ime za pokret , naucimo DJAVOLICU pimenosti
  • /

    04.04.2017 09:30
    /
    Neko
    ne, u nsu nije bilo pravih demonstracija.
    jedine prave su bile one za milosevica kada se bacao jogurt sto mnogo govori o profilu tipicnog novosadjana

    sve ostalo je bilo foliranje na nivou inicijative. eno i vojtehovska je posle onih proglasa zavrsila na pinku

    pa niste svi bez razloga utrpani u jp.


  • ex chapman

    04.04.2017 09:24
    laž
    najveća laž je kad uspeš da slažeš samog sebe. tako i ovi sirotani: uspeli su sebe da ubede da većina "građana" Smrdije nije stoka, da većinu ne čine goveda koja JESU glasala za Vučića! nekad su kukali kako Sloba krade na izborima. pa kad je Sloba pao, ispostavilo se da veliki deo Smrdije podržava njegovu politiku. jedva su dočekali da prođe par godina, da se malo zaboravi šta je bilo, pa da opet glasaju za iste one - u Vučićevom slučaju bukvalno za iste, imenom i prezimenom - koji su survali i narod i državu u glib iz kojeg se nikad neće izvući! vox populi, vox bovi!
  • Laufer

    04.04.2017 08:40
    buldozer021@gmail.com
    Da sam glasao,kao što nisam,glasao bih za Vučića.Kako vi znate koga bi apstinenti zaokružili. Nisam glasao,jer imam svoju privatnu firmu i ne treba mi povratak na žute reketaše. Niko nije bio vredan mog glasa,pa nisam hteo ni za AV.
  • dunja

    04.04.2017 08:34
    krenite u šetnje. nemojte sedeti na trgu. tamo će vas malo ljudi videti. zađite u stambene delove grada. nama se '96 dogodilo da posle 2-3nedelje šetnje od kampusa do trga (preko bulevara) i nazad, ljudi sa novog naselja, limana, detelinare nemaju pojma šta se zapravo dešava. pištaljke, budite bučni. ne divlji, samo bučni. budite kreativni. budite uporni. polako, strpljivo i uporno. svaki dan. vreme je lepo i ide vam na ruku. sticicete i da učite i da šetate. verujte mi. srecno!
  • Mikula

    04.04.2017 08:13
    Ma da
    Sigurno iza ovog ne stoji neka nevladina org,
    Sigurno se tako okupili,
    Satro slucajno...
  • roterdam

    04.04.2017 07:58
    Izrazavam najdublje postovanje svakoj osobi koja je izasla na protest .
  • ivan s

    04.04.2017 07:45
    Bolje da uklone Miletića i traže nezavisnu Vojvodinu umesto što sede oko njega, odaju mu počast i sekiraju se ko će biti predsednik Srbije u kojoj čak i ne žive.
  • antisendvic

    04.04.2017 07:38
    @djavolica

    Nick ti u potpunosti odgovara .
  • Generacija 80

    04.04.2017 07:17
    Mi smo propala generacija
    Moja generacija živi kao klošar, uglavnom nam roditelji sa niskim penzijama pomažu da preživimo sa platom od 250 e.Moja generacija ne zna za bolje, mnogi su pokudali biti dileri da prežive, ali i dalje smo generacija bez budućnosti. RetKo ko će imati penziju, a oni koji će jr i imati biće minimalac za hleb i mleko. Oni koji su u inostranstvu, ponašaju se prema nama kao da smo robovi iz Indije.Eto šta su uradili od naše generacije da nigde i nikada u zivotu neosetimo radost života i da nemamo porodicu.Hvala što su nas sahranili žive.
  • Joe

    04.04.2017 07:12
    @Brane
    vec vidjeno
    Ko o cemu ovi o diktaturi , slobodi govora , pravu na ovo , pravu na ....

    Ko o cemu patriJote opet u odbrani ove "drzave" .
  • @Podbarac

    04.04.2017 07:08
    ".. Drugo, ako neko veruje da će ulaskom u EU da krene kiša para i zaposlenja, .."

    Kakve su bile Grcka , Spanija , Rumunija , Madjarska , Hrvatska , ... , pre ulaska u EU a kakve su sada ? Zasto Srbi beze u EU ako tamo ne valja ? Slovacka je posle ulaska u EU postala prva drzava na svetu po broju proizvedenih automobila u odnosu na broj stanovnika . Ima jos milion primera ali me mrzi da pisem.
    www.novosti.rs/vesti/naslovna/auto/aktuelno.233.html:466392-Slovacka-Lider-u-proizvodnji-automobila-po-stanovniku
  • realan

    04.04.2017 07:05
    Gluposti na kub. Opozicija ako želi na vlast treba im mnogo više rada, kreativnoti i inventivnosti od ovakvih skupova. Ovo je sprdnja...
  • Lolol

    04.04.2017 06:57
    @ФИРМА
    "Касно је сада."

    Nikad nije kasno . Kuba je cekala osamdeset godina da ukloni Kastrov rezim.
  • Posmatrač

    04.04.2017 06:54
    Diktatura je kad se apstinentima preti da izađu na izbore ili kad se politički neistomišljenici nazivaju "krezubavi nepismeni bezveznjaci", samo da bi umesto lenčuga iz jedne partije, posao dobili neradnici iz druge partije.
    Murta se duri, jer nećemo da mu pomognemo da smenu Kurtu i što nas baš briga što neko hoće da bude "kalif umesto kalifa".
  • Nezastrašen

    04.04.2017 06:49
    @Dragan
    Nije stvar u tome što kerovi laju - već što karavani prolaze.
    Mnogo je loših stvari učinjeno u prethodnih 5 godina.
    Otvarane su fabrike za robove.
    Nije zaposlen ni jedan inženjer, pravnik, doktor nauka, naučnik.
    Treba li da dočekamo d anam Predsednik potpiše priznanje Kosova kao države, i na taj način zauvek spreči povratak naših teritorija, objašnjavajući sve to lepo i uvbijeno.... "Eto, mora se.. na putu za trulu i raspadajuću EU?
    Da li treba da dočekamo da nas spuste na nivo života U Birmingemu, gde žive najsiromašniji britanski radnici? (Ako iko ovde uopšte zna nivo njihovog života...)
    Da li iko u ovoj vladi vidi prijatelja radnog čoveka i srpske porodice?
    Treba li da dočekamo da nam okolinu napune migrantima, d aim kupuju stanove i kuće od našeg dinara iz Budžeta? (informišite se o zakonima koji su izglasani u martu 2017-te)
    Narod je pokušao regularno, na izborima.
    Izgleda da im dosta ljudi koji žele promenu u Srbiji, iz korena.
    A nisu to spremni da urade na Vučićev način, snishodljivo prema svima.
    I nisu zastrašeni televizijskim porukama. I nisu plaćani ni od koga za revoluciju.
  • Brane NS

    04.04.2017 06:28
    vec vidjeno
    Ko o cemu ovi o diktaturi , slobodi govora , pravu na ovo , pravu na ono . Uzalud vam trud , "otpor"je jos odavno potrosio sve pare a novih nema .
  • knez

    04.04.2017 06:09
    sportski ribolovac av
    Ovi što pričaju za Soroša. Ja za tog čoveka nisam čuo dok ga lično mali alek nije spomenuo, kao ni njegovog drugara Kosmajca. Svi su oni finansijeri aleka, kao i Miško i Beko. Kosmajac je pušten uz cirka 50 000€. Sad pročitah da je neki Uglješa Grgur dobio 200 miliona dinara odštete, jer su ga držali dugo u pritvoru. Sećate se da je i Mišković bio u zatvoru, pa oslobođen nekih optužbi? Kada dođe odštetni zahtev ima da se češete i tamo gde sunce ne sija, jer neće biti para ni za sendviče.
  • Podbarac

    04.04.2017 02:09
    Sačekaću da vidim
    ...da 'l da ostanem kući ili da se pridružim. Zašto? Pa ne bih da rušim AV da bi vratio žute ili propale žute ili opet neku slugeranju ovih što su nam bacali bombe! Da se razumemo jedno je bio pokojni premijer, a drugo su njegovi naslednici - da je on ostao živ, bar pola njih bi bilo sad u apsu, a ne NATO u CG..

    Obaška mi se jako ne sviđa ono cepanje fotografija ispred skupštine u BG - njih nije stavio AV nego porodice nestalih koji od AV traže odgovor. A on je upravo izabran, "baka" ga pomogla da se na to više ne odgovara, nego diluje sa "susedima".
    Drugo, ako neko veruje da će ulaskom u EU da krene kiša para i zaposlenja, onda nek glasa za AV ili za propale žute - evo 2020 za par godina, a zemlja nikad siromašnija i sa glupljim zakonima, ko da ih je sama ulica i mafija birala. Jednostavnije bi bilo da smo preuzeli u celosti zakone neke zemlje, nego ova papazjanija i pasija po EU.

    Da, i meni izbori "mide. Kao i uvek ovde. Ako je ovo protest protiv korupcije i dogovorne podele vlasti, ondak eto i mene, ali bojim se da nije to interes organizatora.

    Da, i ja bih voleo standard EU ovde, ali ne po cenu da pljujem po onome što jesam i običajima i veri zbog kojih jesam to što jesam. Znači ja nisam za EU, ali jesam za neutralnu, efikasnu i pravednu državu. Na kraju krajeva šta fali Švajcarcima? Ili još bolje pitanje šta fali nama, a šta je viška? Ako studenti pokažu pameti i da to mogu da razluče, eto i mene.
  • dexter

    04.04.2017 01:48
    pffff
    Najobicniji hipsteraj!
  • Matorci

    04.04.2017 01:47
    Sjajno
    Samo hrabro i vidimo se sutra !!!
  • Deks

    04.04.2017 01:39
    Slažem se da je u Srbiji na delu diktatura koja namerno odugovlači sa evrointegracijama. Međutim iz govora protestanata u Novom Sadu ne mogu da zaključim prave razloge njihovog protesta. Ako oni žele samo to da se fizički zameni vlast bez da išta bolje ponude onda mi njihovi protesti ništa ne znače. Želim jasnu poruku da će članstvo u EU biti njihov najveći prioritet, takođe jasne poruke da Srbija ne može da glumi nekog ko je "između EU, Rusije i Kine" već nekoga ko je posvećen jedino i isključivo Evropskoj Uniji. Kao Vojvođanin želim da vlast u Vojvodini učini sve za vraćanje stvarne autonomije.
  • НС1987

    04.04.2017 01:31
    Кад видим да су учествовале персоне попут Недима Сејдиновића све ми је јасно.Не знам ко је гори Аљек "Шредер" Вучић или ови.Ако ће они да бране демократију одосмо у...
  • Vojvosadjan

    04.04.2017 01:11
    @djavolica
    Ti i tvoj komentar (u celosti.. sadrzaj, gramatika, interpunkcija) ste prava slika i prilika prosperiteta Srbije. Za budzet si cula prvi put kad si bila u Paraliji na letovanju pa videla reklamu za Budget rent-a-car.
  • Vojvosadjan

    04.04.2017 01:03
    N. SAD
    Ko tebe druze placa? Bela Kurina? Si ti onaj s trga sto ispaljuje ona plasticna svetleca sranja u vis? Sutra cu da prosetam mog bula, pojedem kokice, podrzim tu decu i tebe da pitam da li sam i ja bio na svim tim mitinzima. Daj bre ajde iskulirajte s tim Sorosom, dosadili ste i bogu i narodu. Kako vas vise nije sramota da zajebavate ako nista drugo onda bar ovu omladinu koja hoce da zivi ko sav normalan svet. Dupe vam zinulo za novcima, kancelarijama i bednim povlasticama a niste u zivotu prstom mrdnuli. Sve sto znate je da serete po postenom svetu, pisete sranja koja su vam unapred pripremili i da uguzicete svoja dupeta po coskova kojekakvih cumeza. Pocrkali bi u bilo kojem privatnom preduzecu za pet dana. Pod uslovom da uopste imate kvalifikacije i iskustvo, koje naravno nemate! I u maniru ovog vaseg.. Tisina tamo!
  • Nenad

    04.04.2017 00:52
    Ucite nemacki i bezite odavde
    U Srbiji nakon ovakvih vesti treba krenuti sa komentarisanjem samo na nemackom jeziku.Verujte mi daleko ce imati efekta.Komentarisanje na srpskom se vise NE ISPLATI.Ali ni malo.
  • dado

    04.04.2017 00:49
    Konacno.. kad studenti krenu to je pocetak kraja...
  • mrk

    04.04.2017 00:29
    danas je bio ogroman protest u beogradu, zasto to nema ni na jednim vestima?????? ko to kontrolise medije i ko to srbiju drzi u medijskom mraku????

    ko zeli da pogleda, ima snimak na grupi na fejsu N1
  • Vojvosadjan

    04.04.2017 00:21
    Kakva bre okupljanja bando neradnicka, samo bi da strakujete a niko nece da radi. Ugledajte se malo na Nemce.

  • Crna udovica

    04.04.2017 00:11
    Danas je dan zalosti, razocarana sam u sistem u ljude i najvise od svega u one koji nisu izasli na izbore! Ucmalost ovog naroda je neprihvatljiva. Pomirenost i totalna nezainteresovanost.. I cvrsto uverenje da oni tu ne mogu nista, jer boze moj... sta svaki pojedinac moze da uradi sam za sebe... AMAN LJUDI TRGNITE SE! NISMO OVCE ZA SISANJE! SVAKO SE PITA I SVAKI GLAS SE VAZI!
  • Rade

    04.04.2017 00:00
    Pokradeni izbori, nazalost potpomognuti nedovoljnom izlaznoscu gradjana! Malo ce se protestovati a brzo sve zaboraviti i nastaviti...posle nekoliko godina sve isto i u krug, a narod sve nemo gleda, skrstenih ruku i slepih ociju...Slika ove bedne drzave Srbije!
  • u prolazu

    03.04.2017 23:59
    Džaba naknadno kajanje!
    Sve vas podržavam i glasao sam protiv, ali ako on zaista ima armiju od 2 miliona glasača onda je sve ovo uzaludno.
    Voleo bih da to nije tačno, i dalje sumnjam, ali treba dokazati (profesionalno je ovo odradio)!
    Kakvo je STVARNO stanje po izbornim jedinicama nećemo saznati.

    ON je ove izbore GLATKO dobio, a sve smo znali...
    I kako se organizuju, ucenjuju, primoravaju, kupuju...
    I????
    Ovo može samo da bude ZDRAVA baza za sledeće izbore, koji će uslediti uskoro. Neće on "dr" Nebojšu dugo zadržati kao premijera, tražiće apsolutnu vlast. Onda treba SVI da se pokrenemo i smenimo tiranina!

    Sad je gotova priča, osim ako nije provaljeno kako su namestili izbore!
    Okanite se vojvođanskih partija koje drugačije predstavljaju glasove stanovnika Vojvodine! U BG je više pukao nego ovde, ali opet uzalud! Nije ovo priča o Vojvodini!

    Napravite ZDRAVU bazu, sa Belim, eventualno Jankovićem i da ga srušimo u idućoj podeli karata!

    Misli da može kako hoće, ali ne i dokle hoće!

    Vreme je za zdrav razum!
  • djavolica

    03.04.2017 23:47
    glupost
    Nema poente ovakvih protesta vidi se da su ljudi bili zadovoljniji dok su ih te opozicije otpustale, nemali sta da jedu ,krpili kraj sa krajem i pri tom navikli da nista nerade ,sad kad se otvaraju radna mesta , nema veze sto dolaze stranci drzava staje malo na noge i puni se drzavni budzet nikom neodgovara a neshvataju da je pre ove sad vlasti srbija bila na samom dnu da se proglasi bankrot i da i ovo malo rasture sto ostalo od Srbije ako misle da je to bolje i da srbije nema nigde super bravo za njih
  • N.SAD

    03.04.2017 23:39
    Pošto radim u centru mogao sam sve ove iste ljude videti na mitingu Radulovića,Jankovića,Čanka,Jeremića.Sve isti likovi.Nije mi samo poznato da li ih Soroš direktno plaća ili nabrojane ispušene muštikle.
  • ФИРМА 1989

    03.04.2017 23:25
    Ево је класична српска закаснела памет. Где су били када је опозиција имала митинге? Где су били када је требало анимирати масу пред изборе? Касно је сада. Имали смо демократско право да победимо, нисмо успели. Претите да ћете отићи? Они се томе надају. Неуким народом се лако манипулише.
    Маните се ових хилари клинтон варијанти, признајмо пораз и научимо лекцију за следећи пут.
  • Dragan

    03.04.2017 23:23
    Na putu za nemacku
    Druze, pa ocigledno ti dobijas sendvice ili mozda i novcana sredstva cim ides i protestujes. O kakvoj diktaturi pricas? N1 jel postoji u diktaturi? Na svakom koraku se proziva vucic, pa ljudi na svojim radnim mestima u javnim ustanovama na sav glas pred stotinu svedoka prozivaju sns. To nemas u diktaturi. Pa za vreme sfrj salterskim radnicima ne bi palo na pamet da u punoj salter sali prozivaju vlast.
  • Sara

    03.04.2017 23:17
    I sutra i svaki dan
    Svi na ulice! Ovo cudoviste ce jedino tako otici, ucinimo nesto za sebe dok nas potpuno ne pojede mrak!
  • Marki

    03.04.2017 23:11
    Ne kontam
    Gradjani glasali, 55% glasalih se izjasnilo za Vucica, on covek pobedio u prvom krugu...
    Sve cisto kao suza.
    Cemu sad protesti? Kao kad bi navijaci i uprava Mancestera protestvovali na ulicama zato sto su im puleni 5.na tabeli a Celsi prvi...
    :-))))
  • LimanacNS

    03.04.2017 23:10
    E, da...
    Vracaju mi se slike studentskih protesta sa kraja devedesetih. Pa protesti protiv Slobe, kad smo bili pozitivno naelektrisani. Kako smo samo slavili i radovali se kad smo Slobi videli ledja. Od onda, tako se sve izmenilo, da je opet isto! Jednom sam bio izmanipulisan. Vise ne ucestvujem u ovakvim cirkusima. Sad neka nove generacije osete uzaludnost protesta i "menjanja sveta".
  • Zoran

    03.04.2017 23:07
    OMG, gej parada van redovnog termina. Onima koji cekaju 6, neuporedivo je izvesniji 4. oktobar. Nemoj posle da bude "nismo tako mislili, nismo znali". Od goveda koje je pobedilo, jedino su gora goveda koja su izgubila. I to je to.
  • Jazz

    03.04.2017 22:57
    Pobogu...
    Pa 1800000 je glasalo za Vucica a opozicija razjedinjena....svaka vaska obaska. Znaci Srbija je izglasala velikom vecinom sta zeli. Manimo se "spontanog" okupljanja tj manipulisanja. Ja nisam mogao da verujem da je jedan Toma pobedio Tadica...a posle je postalo jasno da taj Tadic nije nista uradio, jer da jeste Srbija nebi glasala za Tomu diplomu...
  • maca

    03.04.2017 22:57
    bravo mladosti
    Istorija se ponavlja, svaka vlast, pogotovo autokratska "cvika" od studenata. Pre 20 godina danima smo setali Novim Sadom. Samo napred uz jedno ali.....šteta što se više vaših kolega juče nije pojavilo na biračkim mestima. Da jeste, sada bismo zajedno spremali Drugi krug!!!
  • Rusofil_IQ0

    03.04.2017 22:42
    Evo sta je istina:
    Krezubi, nepsimeni, lenji koje vec 10+ godina placa ova tvorevina da ne rade nista da sede po JP, administrativnim agnecijama, drzavnim organizacijama.... za svojih ~300-e mita glasa za CRNOG djavola ako treba!!!

    Njih ima oko miliona, ostalo je malo penzionera i zaludjenika i eto oni biraju vlast!

    Sutra ako im isto obeca seselj, ili one nakaze iz dveri galsace za njih!

    Za budunost te spodobe NIKAD nece glasati, jer je njima ovako dobro!

    Ne rade nista a kaplje!

    Zato ko moze a i ko ne moze, spremite se pa ko zadnji ostane nek im ugasi svetlo, jer ni njima sijat nece doveka!
  • Kać

    03.04.2017 22:30
    Ako se ne lažemo
    Mi više i nemamo državu. Na ovim izborima birali smo izmedju SNS i Srbije i izabrali ko prstom u d... Nama je SNS uzela sve, a sad smo joj se još i zahvalili zbog toga. Uzeli su tužilaštvo, sudstvo, obrazovanje, zdravstvo... sve onošto pripada državi, uzeli su od naše dece radna mesta, svuda su samo oni, članovi SNS i njihovi podrepaši. I zato studenti, omladino napred, pre ili kasnije i mi ćemo shvatiti da moramo sa vama. Ove sa vlasti ne možemo promeniti kulturom i poštenjem. Njima treba onakva opozicija kakva su oni bili predhodnoj vlasti i onda će tek sve doći na svoje mesto.
  • Vrabac Podunavac

    03.04.2017 22:26
    @Blokada
    Dan po dan, i matorom deda-Sorošu će ponestati para da plaća "spontana" okupljanja drugosrbijanskih trolova.
  • dzo

    03.04.2017 22:19
    Kleptomanija
    Ovi izbori su bili namešteni pre nego što su i počeli! Birački spisak proširen radi popune potrebnim listićima, procenti se ne poklapaju, kampanja koju vodi premijer lično sa pozicije, kupovina ili ucena glasača i članova biračkih odbora, kupovina ili ucena članova RIK, CESID, i ostalih tzv nezavisnih tela... Pa, samo slep pored očiju može da se pravi lud. Ovo se mesecima nameštalo dok su ostali jurili notare i potpise. I šta kao nije diktatura? U svemu korupcija i kriminal što ima dodira sa državom a ovde kao izbori čisti? Dam ti igračku ali samo iz moje ruke, e takvi su i bili izbori. Klinci ih provalili.
  • Rade

    03.04.2017 22:15
    Stanacki podmladak bolje da protestvuju protiv svojih lidera koji nisu mogli da se dogovore oko zajednickog kandidata zato su izgubili
  • Драго

    03.04.2017 22:13
    Чему ово
    Хе хе...изашла омладина мало на чисту арију, спавали до пола 12 па након поподневне блеје, устали од компјутера и друштвених мрежа и изашли мало на улицу тј. на трг. Уместо што "рушите" легално изабраног предсетника, политичара од угледа коме се клањају и највећи светски лидери и који вешто барата између Истока и Запада, добра и зла, коме прете атентатима и нападају му и најближе чланове породице, боље радите нешто у свом животу. Хлеба нема тек тако, него мотику у шаке!
    И да , наравно, кад се већ окупљате тако организовано, изнесите јавно: ко вас плаћа и за шта се ви залажете уствари?
  • Odin

    03.04.2017 22:10
    Nema
    Javno ponizavati svakog clana SNS. Pokazujte prstom u zgadiju!
  • /

    03.04.2017 21:50
    /
    inace, ovi protivnici demonstracija su redovni preletaci

    sutra ce biti najglasniji protiv vucica
  • Novosadjanin

    03.04.2017 21:49
    komentari
    Zali boze komentara.Zar i jedni i drugi neshvataju ko je na vlasti.Vratile su se 90-god.Narod potpuno izmanipulisan,na vlast se vratili ISTI,samo ovaj put nece onako lako otici sa vlasti.Uzeli su sve sto su mogli a sada i dusu narodu,smeju se,slave,uz tamburase,pice i vatromet a siromastvo u SRBIJI 25,5%,dok nezaposlenost pada.Ljudi su pretvoreni u roblje,bez nade ali puni straha.Porede ovo vreme sa TITOVIM,postuje nas i istok i zapad,samo sto se od postovanja ne zivi a i koji je njihov interes da nas postuju.Uvek su se ROBOVI postovali dokle god mogu da vuku.Sramota da se ne zna biracki spisak u zemlji gde 50% izaslih odlucuje o sudbini ostalih.Glasaju oni koji ne zive i ne rade u ovoj drzavi,primila je ova drzava sve izbeglice,sve proterane a sada oni teraju nas.Zalosno je sto su ONI imali gde da dodju a gde cemo MI,ostaju nam samo ulice.
  • Pera

    03.04.2017 21:40
    Lopov i prevarant
    U svemu ovome me tesi da narod nije glasao za Vucica, posto su ociedno izbori namesteni. Vucic je obecavao po 2000 din svakom ko glasa za njega. sa njim i Blerom na celu, videcemo da Srbija moze jos gore.
  • Glasaci

    03.04.2017 21:39
    Duznost
    Da je nekom u interesu a nije, da svi koji ne izadju na izbore budu kaznjeni i to ne jednokratno nego na vise nivoa, od povecanja poreza do nemogucnosti da dignu kredit i za najbanalnije stvari izlaznost bi bila normalna. Kakvi protesti kakvi bakraci...Necu da protesvujem, ja sam svoj glas dala a vi koji niste se terajte i hvala
  • ns

    03.04.2017 21:37
    Prvo se gospodo izađe na izbore i nažalost tu smo se juče pokazali. Ko je izašao na izbore ima pravo da se buni posle i brani svoju volju na ulici, ali pošto je AV dobio glasova više nego svi ostali zajedno, ovog puta nema ništa od protesta. Sledeći put pamet u glavu jer je izlazak na izbore preduslov za ulične proteste.
  • Zeleni Jova

    03.04.2017 21:34
    Omladina
    Bravo!
  • na kiseloj vodi

    03.04.2017 21:33
    Sloboda se osvaja
    VIDIMO SE SUTRA!!! nema predaje sad ili nikad
  • Laufer

    03.04.2017 21:32
    Bez straha
    Krece teranje međeda iz kuruza, bez straha deco.
  • Slobodan

    03.04.2017 21:31
    Mrtva trka
    Za Vučiča i njegove najgori poraz bi bio da ga ovakvi pobede....a pobediče ga ukoliko šansu ne dobiju stručni i sposobni,a ne partijski i škart preletači.Ljudi će zaboraviti ono zlo pre njega.Takvi smo.
  • Ja

    03.04.2017 21:29
    Da su SVI glasali, Vučić ne bi pobedio.

    Sad ćutite i trpite. Jučer sam izišao i glasao. Moj kandidat nije prošao. Žao mi je. Ovog ne volim ni kao čoveka a kamoli kao predsednika.

    A moraću.

    Do sledeće prilike....ili....jeste da imam dosta godina ali ako mi se ukaže prilika - odoh....
  • Crni

    03.04.2017 21:24
    @na_putu_za_nemacku
    Bravo majstore, pobio si me sasvim argumentovano. Najlepsi primer drugosrbijanske arogancije, koji se zalazu za "slobodu misljenja i izrazavanja" dokle god se ono podudara sa njihovim. Niti sam clan SNS-a, niti sam glasao za Vucica, ali sam opet toliko tolerantan da postujem tudje misljenje, a ne da odmah svoje neistomisljenike nazivam botovima, sendvicarima, stranim placenicima, izdajnicima itd... Dokle god se takav nacin komunikacije bude negovao u nasem politickom diskursu, crno nam se pise. Izborna volja gradjana je presudila da bas Vucic bude naredni predsednik RS, i svidelo mi se to ili ne, on ce meni, kao i svim gradjanima Srbije biti LEGITIMNO izabran predsednik drzave narednih 5 godina.
  • Millos

    03.04.2017 21:20
    Adolf
    Hitler je dosao isto ovako na vlast.
  • Neko

    03.04.2017 21:15
    Tako, po malo, "bezazleno" je počelo i 90-tih...prvo mala okupljanja, pa male šetnje, pa sve duže šetnje, pa duuugačke šetnje...pa lupanje u šerpe i buka u 19:30 sa svake terase i prozora, pa koncerti na kamionu na raskrsnici M. Gorkog i S. Musića...pa "gostovanja" NS šetača u Beogradu i obratno... ček, ko reče da u NS nije bilo protesta 90-tih ? Jel taj i tada već bio na Zapadu il se još nije ni rodio...il je prosto prespavao ?

    p.s. a 90-tih je bilo medijskog mraka kao i danas...ali zato nije bilo ni interneta, ni mobilnih, ni facebook-a, ni twitter-a, a čega sve danas ima...što znači da će ovo "kolo" da se razvija i odvija sve brže i brže. Samo se ne sme prekinuti, ni po koju cenu !
  • @Ako se ne lažemo

    03.04.2017 21:12
    Da izvines, mnogo cime sam bio zgadjen proteklih godina, ali nikad i nicim toliko kao cinjenicom da pola mojih sugradjana juce nije otislo da nesto zaokruzi. Jer, svi "njegovi" su sigurno bili. Znaci, tri cetvrtine sugradjana nisu njegovi, al' ih, eto, mrzelo juce da se cimaju, ipak je to 15 minuta, bili zauzeti u svojim preispunjenim zivotima. More mrsh.
  • dozlogrdilo mi

    03.04.2017 21:08
    @Saja Kamenica
    No no
    Treba biti dostojanstven i kada se izgube izbori.

    Idi na sajt sns-a pa tamo klici svom vodji .
  • Miki

    03.04.2017 21:02
    Ima nas vise
    Smesna masa gospodo juce ste trebali rusiti Vucica ,a ne danas .Prosla tetka s kolacima vise srece 2022 .
  • tamnica

    03.04.2017 20:59
    Više stotina protestovalo protiv "diktature" u Novom Sadu i Beogradu

    Zasto znaci navoda ?
  • xx

    03.04.2017 20:57
    Vidim neka klinka Bogosavljevic ili tako nesto se lozi hoce da bude novi Ceda Jovanovic pa da pravi sebi karijeru ...Izgleda da hoce da dovlaci autobuse ovde i da ide po drugim mestima u Srbiji , odakle spontanoj omladini koja je pod diktaturom i u losoj materijalnoj situaciji pare za to!?Verovatno ce da organizuje i sendvice na kraju za tu saku demonstranata.Nadod je vec jednom posisao vesla na tu pricu i svi znamo kako se to zavrsilo ...Da nas Vucic uvodi u EU , a da je Dacic obezbedio viznu liberalizaciju , teska ironija kao i ovo njesra od spontane omladine koja ce opet zavrsiti kao iskorisceni kondom .
  • nemamime

    03.04.2017 20:55
    Studenti su u pravu,
    rekao je pre 49 godina jedan diktator i tako smirio studentske proteste. Sadasnji, koji se na pomenutog ugleda i s njim sebe cesto poredi, reci ce- u pravu su studenti sto su nezadovoljni....Hoce li i ovog puta to upaliti?
  • hm?

    03.04.2017 20:54
    A jel' su bile kolege sa Dzon Nezbita?
  • malo razuma

    03.04.2017 20:49
    Kao prvo, nema nikakve price da je pobedila vecina kad je AV osvojio 2 miliona glasova u zemlji od 7 miliona ljudi. 2 nikad nije, niti ce ikad biti vecina od 7.

    Kao drugo, protesti (za sve i svasta, pa i ovo) su dobrodosli i izuzetno korisni i dokle god su mirni, bolje da se protestuje svaki dan ceo dan nego nikad ili retko kad.
    Tako da - sta god vam smeta i cim vam zasmeta - na ulicu, a ne gundjanje u bradu, po kafanama i internetu.
  • AleVa

    03.04.2017 20:46
    Otkad je glas manjine stav nacije?
  • Analiticar

    03.04.2017 20:42
    Analiza
    Ovo su bili demokratski izbori kao sto su i nasa fudbalska prvenstva regularna, odnosno ne namestaju se rezultati.
  • Igor

    03.04.2017 20:41
    Cestitke na pobedi gde je 25% birackog tela odlucilo! Sada neka vas jasu! Oni koji nisu glasali ne bi trebali da se bune, jer su bas oni ovo omogucili!

    Ne volim politiku AV i SNS-a, ali ocigledno taman potrebna vecina misli da je to dobro. Svi protivnici vladajuce partije, a drugi kandidat na izborima ima 16%! Svaki narod zasluzuje svog predsednika!
  • Perica

    03.04.2017 20:38
    #####
    Jedini Pobednik na "ovim izborima"je Beli!!!
  • Ana

    03.04.2017 20:37
    Vene, Vidi.... Vici?
    U nedelju sam glasala.
    Danas sam bila na protestu.
    Ako treba, sutra idem u Beograd da protestujem.
    Nisu svi isti, nisu svi odustali.
  • /

    03.04.2017 20:36
    /
    putin ovde komanduje a ne merkel
    videce se ako dacic stane na sadasnje mesto vucica
  • Blokada

    03.04.2017 20:35
    Ljudi, ne primajte se na te fore kao: prosli su izbori što niste glasali-to su botovi.....shvatite, da je 80% ljudi izašlo, oni bi pokrali izbore, to se znalo odavno....samo na ulicu i tako ćemo ih najuriti, ko Slobu.
  • NVV

    03.04.2017 20:34
    A kada se Tadic ponasao kao Vucic onda je sve bilo ok?
  • Sasa

    03.04.2017 20:33
    ...
    Kasno Marko na Kosovo stize
  • mrva

    03.04.2017 20:28
    @Ns saki

    Teško je predpostaviti da ovi koji su sada izašli na ulice verovatno ne pripadaju toj grupi od 3 M letargičnih, nezainteresovanih, neopredeljenih, nesvesnih možda i priglupih ljudi!? Pa logično je da su ovi koji protestuju prvi glasali protiv. Njihovo nezadovoljstvo je potpuno opravdano, a tvoja kritika njihovog postupka je u rangu ponašanja onih što nisu glasali.
  • Ozbiljan čovek

    03.04.2017 20:27
    Kriv je narod
    Neverovatna da neko ko propagira evropske vrednosti "krivi" narod. Šaka folića pokušava da proglasi celi narod LUDIM jer ne glasa kako oni žele i to samo dan posle izbora... Pa stvarno, pokušajte bar malo da uključite mozak gospodo FOLIĆI iz Radničke ulice.. Dede su vam vladale 50 godina i pričaju o tim bajkovitim vremenima. Sada bi i vi, ali eto, narod vas neće.. Pozdrav od Dođoša,ali pismenog, što se vidi iz načina na koji je ovaj blog napisan.
  • Gradjanin021

    03.04.2017 20:26
    Opet srljate
    vreme odrzavanja: 18h; ocena: odlican 5
    mesto odrzavanja: trg slobodne; ocena: odlican 5

    vremenski period najave skupa: manje od 1 dan; ocena: nedovoljan 1
    (svratio sam sa posla, ali nisam stigao da javim ni najbilizim prijateljima, za koje znam da bi dosli!)

    Ali sve smo bolji! Mladi smo, zeljni promena! U nekom od narednih protesta bilo bi lepo organizovati skupljanje para za pelene za odrasle, kako bi smo ih iz solidarno podelili zaposlenima u DIS-u, koji nemaju pravo na pauzu!
  • Prisutna

    03.04.2017 20:25
    Raspitajte se
    Za ove koji prozivaju a nisu ni pročitali članak gde lepo piše zašto smo izašli:

    Izašli smo jer su se glasovi kupovali, ljudi su ucenjivani, bilo je mnogo nepravilnosti u toku celog dana na biračkim mestima. Mi nismo voljni da pet godina nesreće prodamo za kilo šećera. Pogledajte samo šta su pisali Građani na straži i biće vam jasno.

    Izašli smo jer ljudi koji uporno pokušavaju da pokojnike izbrišu sa spiska svaki put dobiju poziv za njih. Ko glasa umesto pokojnika?

    Izašli smo jer su ljudima u inostranstvu "gubili" prijave za glasanje u konzulatu. I kada se neko od njih iscima i pojavi u rodnom mestu, sazna da je već glasao.

    Izašli smo jer su jedni zauzeli sve medije, čak i ove "nepristrasne" državne da ljudi nisu mogli ni da čuju za ostale kandidate. Raspitajte se okolo koliko ljudi zna da nabroji svih 11 kandidata i za šta se zalažu.

    Izašli smo jer smo ljuti na ovih 45% stanovnika koje je mrzelo da izađu i ubace papirić u kutiju, a posle će im biti kuku lele.

    Izašli smo jer izbori nisu bili regularni i izašli bismo i da je neko drugi tako "pobedio".
  • ntn

    03.04.2017 20:23
    Kasno
    Znalo se i pre izbora da AV ima disciplinovanu "vojsku" od oko 1.8 miliona poslušnika! Jedini način je bio veća izlaznost. Kao i obično zatajili su studenti, inteligencija i mediji. Njihova inertnost pre izbora doveli su do ovoga.
  • Saja Kamenica

    03.04.2017 20:12
    No no
    Treba biti dostojanstven i kada se izgube izbori. Sve ovo me podseca na slucaj ostavljene devojke koja ne moze da se pomiri sa raskidom pa se na glas jada.
  • na_putu_za_nemacku

    03.04.2017 20:09
    @crni
    kakvi su ove godine bili sendvici na skupovima?
  • Ako se ne lažemo

    03.04.2017 20:08
    Ovo su činjenice
    Nezadovoljstvo većine građana naspram straha dela građana koji su izmanipulisani i dali ovakav izborni rezultat.
    Tu je i zbir građana koji su glasali za Belog, sa ljudima koji nisu uopšte glasali, a koji se zajedno definišu jednom lepom izjavom potpuno sedog novinara u emisiji "Pravi ugao"
    na RTV1 kao - ZGAĐENI izbornim sistemom, rezultatima i potpunom nemogućnošću bilo kakvih promena u Srbiji putem izbornog sistema.
    Činjenica je da masa ljudi bez posla, kao i masa ljudi koja radi za 200 evra, a traži im se da kupuju na primer vrhunske komadne brijače po 760 dinara komad, da ta većina građana ne želi SNS, ne želi Vučića i ne želi ovakav put i razvoj događaja.
    Želi dostojanstvo, kao prvo, koje im je Vučić u prethodnih 5 godina oduzeo.
    Ne žele savete Blera. Ne žele NATO generale u vrhu naše komande, koji su već sada tamo.
    A prvenstveno, žele cenu rada kao u EU, jer je to rad jednake vrednosti.
    Sve u svemu, protesti i ulica su zagarantovani, Vučić se unapred obezbedio primanjem još 400 policajaca, koji u svakom trenutku mogu dobiti opremu za razbijanje demonstracija. I šta mi to na kraju, u stvari, imamo? Državu koja mazi migrante a progoni sopstveno stanovništvo.
  • /

    03.04.2017 20:03
    /
    sadasnjim nsdjanima je mnogo lepo u jp. kao i 90ih

    nemojte verovati u lazi da je u nsu bilo protesta protiv milosevica
  • miki

    03.04.2017 20:02
    ...
    Prosao voz, juce bili izbori.
  • Kać

    03.04.2017 19:55
    Bravo za ove devojke i momke. Njihova je buducnost u pitanju i moramo ih podrzati. Kad vec ne znamo mi da vodimo njih neka oni vode nas.
  • Ns saki

    03.04.2017 19:48
    Zabrinut
    Tri miliona gradjana, Ej! Tri miliona, posle nedeljnog rucka cesali su svoje stomake i preko malih ekrana posmatrali desavanja sa biralista, verovatno uz podrugljivi osmeh..A sada bi da lome, pale i zvizde i kao nezadovoljni su..Cist bezobrazluk i bahatost, nista vise!
  • Bajazit

    03.04.2017 19:47
    Sad neka se pojavi dežurni mudroser da kaže kako mu nešto nije po volji.
  • Crni

    03.04.2017 19:42
    Ovi protesti su apsolutna besmislica! Na stranu to sto je odrzavanje ovog skupa moralo biti prijavljeno barem u prosli ponedeljak tako da nista ovde nije spontano, cinjenica je da par stotina ljudi protestvuje protiv par miliona glasaca, i to sve u ime DEMOKRATIJE! Nemam nista protiv ovih mladih ljudi, imaju pravo da budu nezadovoljni, ali su to nezadovoljstvo trebali juce da iskazu a ne danas.
  • Zmaj

    03.04.2017 19:40
    Hahahahaha! Kakva zamena teza, pa upravo ova "ogrоmna" masa ljudi osporava rezultate demokratiskih izbora. To sto njihovi nisu pobedili to je druga stvar. Kvazi elita i kvazi gradjani!
  • Nervirach

    03.04.2017 19:32
    Ja sam bio. A gde ste vi bili dok pi.aju po vama i pricaju kako pada topla kisa?
  • Paja

    03.04.2017 19:30
    Podrška mladima i svi da istrajemo protiv ovog zuluma i tiranije,a narod neka se stida koga bira i kome daje podršku,naravno uz njihovu kradju,ucene,pretnje,prevare,blokade,cenzure,ovi mladi su jedino svetlo bedne Srbije...
  • Blokada

    03.04.2017 19:28
    Kad tad je moralo doći do ovoga. Dan po dan biće nas sve više. Tek je početak, ne uzbuđujte se....lagano krećemo
  • Dziggy

    03.04.2017 19:25
    Koliko moras biti arogantan da das sebi za pravo da dan nakon odrzanih izbora, okupis par stotina ljudi da protestuje zato sto su nezadovoljni rezultatima izbora?! Pa naravno da ce uvek biti nezadovoljnih, ali ovo je vec TIRANIJA MANJINE NAD VECINOM!
  • Brane

    03.04.2017 19:20
    Cestitam.samo napred
  • Grand Parada

    03.04.2017 19:18
    Hiljadu puta bravo . Svaka cast .Konacno da neko izadje na ulicu a da nisu borci za labudove i biciklisti . Neka svaki sledeci put bude vise i vise ljudi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna